Filter

Actieve filters

Toont 1 resultaat

Benchmade mes of zakmes kopen?

Ben jij op zoek naar een Benchmade mes? Bekijk dan snel ons assortiment met Benchmade messen. Dit Amerikaanse merk maakt messen en zakmessen voor de professionele gebruiker die een goed mes op waarde weet te schatten.

Je kunt altijd rekenen op de beste staalsoorten. Ook de afwerking is perfect. Niet voor niets zit er 25 jaar garantie op!

Weet jij niet welk  mes het beste bij je past? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons op 0481-354040!

Benchmade messen

Benchmade Arvensis 119

244.95

Over Benchmade

Benchmade is ruim 30 jaar actief op de messenmarkt en heeft zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande producenten. Alle messen zijn zeer mooi afgewerkt en gemaakt van de beste staalsoorten. Alle Benchmade's worden met de hand geslepen en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole voordat ze de fabriek verlaten. De Axis Lock is één van de meest bekende uitvindingen. Veel messen zijn voorzien van Assisted Opening voor razendsnel openen met veerdruk.

Staalsoorten

Benchmade messen zijn altijd gemaakt uit de betere staalsoorten, Daarom blijven ze langer scherp dan veel messen van andere merken. Daarom zijn het ook niet de goedkoopste messen. Welke je ook kiest, je krijgt altijd een mes dat lang op scherpte blijft en roestvast is. De modellen met D2 tool steel zijn niet roestvast maar voorzien van een roestwerende coating.