Toont alle 5 resultaten

Brusletto messen kopen?

Brusletto is een Noorse fabrikant van messen en zakmessen. Dit merk is in Scandinavische landen een enorm begrip. Het relatief kleine assortiment kenmerkt de aandacht waarmee de producten worden gemaakt. Alle messen zij met de hand gemaakt en geslepen in Noorwegen waardoor ieder exemplaar uniek is. Weet je niet wel Brusletto mes het beste bij past? Neem dan contact mes ons op!

Bel ons op 03481-354040

Uitverkocht

Brusletto messen

Brusletto Granbit

149.00

Brusletto messen

Brusletto Bamsen Masur

149.00

Brusletto messen

Brusletto Stetind

99.99
Uitverkocht

Brusletto messen

Brusletto Fangstmann

64.95
Uitverkocht

Brusletto messen

Brusletto Hunter

129.00

Over Brusletto

Brusletto & Co AS werd in 1896 opgericht door Rognald Brusletto en produceerde in eerste instantie voor de lokale markt. Echter, de jachtmessen en vismessen raakte in steeds bredere kring in trek. Hierdoor werd de productie opgeschroefd en werden de messen al snel door heel Noorwegen verkocht.

Handgemaakt

Bijzonder is dat de messen echt met de hand worden gemaakt. Uiteraard met behulp van machines. De messenmakers zoeken zelf alle delen van het mes bij elkaar en er zijn ongeveer 50 verschillende bewerkingen nodig om een mes af te maken. Dankzij het handwerk is ieder mes uniek en wijken ze onderling altijd een klein beetje af. Hierdoor is ieder exemplaar uniek!