Toont alle 10 resultaten

Broodmessen

Wil jij een broodmes kopen? Dan zit je bij ons goed. Wij bieden je een ruim assortiment aan broodmessen waarmee je perfect brood kunt snijden.

Of het nu gaat een een vers zacht brood, een hard bolletje of een stokbrood, onze messen snijden het moeiteloos. Dankzij de speciale kartels ben je echt aan het snijden en niet aan het scheuren. Daarnaast geven deze kartels minder kruimels.

Weet je niet welk broodmes je het beste kunt kopen? Bel ons dan op 0481-54040 voor een goed advies!

29.99
104.95
59.95
21.99
39.95
36.95
16.95

Over broodmessen

Broodmessen hebben een lekker lang blad en zijn doorgaans voorzien van kartels. Deze kartels zorgen ervoor dat je goed door de korst van een brood kunt snijden zonder het brood plat te drukken. Daarnaast gaan kartels makkelijker door het zachte deel van het brood heen zonder het te scheuren. Een ander voordeel van kartels is dat deze doorgaans vele malen langer scherp blijven dan bij een gladgeslepen mes.

Andere toepassingen

Een broodmes heeft meer toepassingen dan alleen het snijden van brood. Zo zijn ze ideaal voor gebak en cake. Daarnaast kun je er ook heel goed hardere groenten en bijvoorbeeld meloenen mee snijden. Buiten het snijden van voedsel, een broodmes is ook zeer geschikt voor het snijden van glaswol, purschuim en andere isolatiematerialen.