Filter

Actieve filters

Toont alle 2 resultaten

Leatherman kopen?

Op zoek naar een Leatherman multitool of mes? Leatherman is het meest populaire merk van multitools en is eigenlijk ook de uitvinder ervan. Sinds kort ook prachtige messen.  Wij bieden je alle modellen die er in Nederland te krijgen zijn! Weet je niet welke het beste bij je past? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en goed advies. Bel 0481-354040.

44.95
40.90

Tim Leatherman is de vader van de multitools. Wist je bijvoorbeeld dat hij op het idee voor dit product kwam terwijl hij in Nederland op vakantie was? Omdat hij op zoek was naar een degelijk stuk gereedschap dat je altijd met je mee kon nemen, heeft hij dit uitgevonden. Dankzij de productie in de VS zit het met de kwaliteit wel goed. Niet voor niets zit er dus 25 jaar garantie op. Ze zijn niet alleen zeer populair bij klussers, maar ook bij outdoor en survival liefhebbers. Dit komt omdat je echt een compact stuk gereedschap bij je hebt. Daarnaast zijn de messen die er op zitten vlijmscherp. Vaak nog scherper dan die van een zakmes.

Welke kopen?

Welke je ook koopt, met de kwaliteit zit het wel goed. Toch kunnen we je een goede tip geven. Maak je veel gebruik van de draadknipper of draadstripper? Koop dan een Leatherman met verwisselbare snijvlakken. Hierdoor kun je echt eindeloos met je tool doen. Zijn ze op een gegeven moment versleten? Dan koop je dus gewoon een nieuw setje zonder dat je je complete multitool moet vervangen.