Samura Kaiju Koksmes 15.5cm
Het Samura Kaiju Koksmes 15.5cm is echt een professioneel Japans keukenmes. Omdat het blad gemaakt is uit extra hard Japans AUS-10 staal blijft dit mes echt heel erg lang scherp. Veel langer dan Europese messen die doorgaans van zachter staal zijn gemaakt.
Daarnaast is het blad voorzien van een speciale bewerking waardoor je minder last van kleven hebt. Ook het handvat is van hoge kwaliteit. Het is namelijk gemaakt van Pakkawood. Dit een een mix van houtvezel en epoxy. Hierdoor is het extra slijtvast en ziet het er net zo mooi uit als hout.
Omdat dit mes een bladlengte heeft van 15.5 centimeter is het een lekker compact koksmes waar je snel en nauwkeurig mee kunt werken.
- Bladlengte 15.5 cm
- Lengte totaal 25.5cm
- Roestvast AUS-10 met hardheid van 60
- 17 graden slijphoek
Zeer mooi koksmes!