Toont alle 7 resultaten

SOG messen en tools

SOG Knives is één van de meest bekende Amerikaanse producten van messen multitools voor de tactische gebruiker. Het begon allemaal met het special forces knive voor de MACV-SOG. Inmiddels zijn SOG messen wereldwijd geliefd en bekend bij zowel militairen, wetshandhavers en burgers. De messen staan bekend om hun goede kwaliteit en presteren op alle momenten die er toe doen, onder de meest barre omstandigheden!

Weet je niet wel SOG mes het beste bij je past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een goed advies: Bel 0481-354040

69.95
149.00
239.00

SOG messen

SOG Seal FX Tanto

449.00
245.00

SOG messen

SOG Targa Black

134.95
Uitverkocht

Nieuwste producten

SOG Targa Satin TG1001-BX

119.00

Sog messen is ontstaan tijdens de Vietnamoorlog. Er was behoefte aan messen voor speciale eenheden die geheime missies uit moesten voeren. Er was op dat moment geen mes beschikbaar dat aan de zware eisen van de special forces en de barre omstandigheden van de jungle voldeed. SOG heeft toen mes ontwikkeld dat wel aan de eisen voldeed. Tot op de dag van vandaag worden SOG messen gebruik bij Special Forces wereldwijd en is het de producent van het standaard Navy Seals mes in de VS.