Filter

Actieve filters

Spyderco messen en zakmessen

Spyderco is een bekende Amerikaanse producent van zakmessen en messen. Het bedrijf bestaat al sinds 1976 waardoor ze een ruime ervaring hebben.. De messen en zakmessen van dit merk zijn doorgaans direct te herkennen aan de bijzondere vormen van het blad. Daarnaast zijn deze messen ook bekend vanwege de duimopening in het blad. Dit merk werkt samen met wereldwijd bekende ontwerpers.

Spyderco messen zijn anders dan alle andere messen en daarom vaak aantrekkelijk en direct te herkennen.

Kwaliteit

Ook met de kwaliteit is niets mis. De messen worden namelijk gemaakt van bijzonder goede staalsoorten en goed getest binnen hun eigen testcentrum. Steeds weer zien we nieuwe staalsoorten opduiken die zeer geschikt zijn als staal voor messen!

Wil je meer weten over dit merk? Bezoek dan hun website!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Meer over Spyderco

Een van de leuke dingen van Spyderco messen is dat ze veel samenwerken met bekende messenmakers. De productie versies zijn doorgaans beter betaalbaar dan de custom versies. Ook houden ze bij Spyderco van het gebruik van bijzondere staalsoorten die je zelden bij andere merken van messen tegenkomt.

Limited Editions

Veel Spyderco messen verschijnen in sprintruns. Dit zijn speciale uitgaven die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Vaak worden er ook maar een beperkt aantal messen gemaakt. Hierdoor zijn het echte verzamelobjecten waar je snel bij moet zijn!

Staalsoorten

Over de staalsoorten van Spyderco messen kunnen we uren praten. Ze gebruiken namelijk zo veel verschillende staalsoorten dat het teveel wordt om te vermelden. Wat we wel kunnen stellen is dat het eigenlijk altijd premium staalsoorten zijn die roestvast zijn.