Toont alle 2 resultaten

Zwitsers zakmes kopen?

Ben jij op zoek naar een Zwitsers zakmes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je het uiteraard het bekende merk Victorinox en het nieuwste merk in Zwitserse zakmessen namelijk Swiza. Swiza is opgericht door voormalig werknemers van Wenger en wordt in Zwitserland gemaakt.

29.95

Swiza messen

Swiza D01 Blauw

27.10

Victorinox Zakmessen

Vicorinox Zwitserse zakmessen zijn de meest bekende messen. Dit merk is al actief sinds 1982 als messenmaker voor het Zwitserse leger en heeft sinds 1887 patenthouder van het merk Swiss Army Knife. De naam Victorinox is een samentrekking van de bedrijfsnaam Victoria en de naam Inox naar het roestvaste staal. De merknaam Victorinox zoals wij die kennen bestaat sinds 1921. Deze messen staan bekend om de hoge kwaliteit en de vele functies die de verschillende modellen bieden. We zien ze niet alleen terug binnen legereenheden wereldwijd, maar ook bij de particulier en de scoutingliefhebber.

Swiza Zwitserse zakmessen


Swiza is opgericht door voormalig werknemers van Wenger dat is overgenomen door Victorinox. Zij wilde een moderner en beter betaalbaar zakmes maken met enkel bruikbare functies. Swiza messen worden volledig gemaakt in Zwitserland en hebben zijn van zeer hoge kwaliteit.

Voordelen Swiza Zwiters Zakmes:

Roestvast staal Mes kan volledig in de vaatwasser tot 80 graden Celsius. Voorzien van een lock zodat mes niet ongewenst in kan klappen. Fijn rubberachtig handvat. Alleen handige tools en geen onnodige zaken. Modern uiterlijk!

Wenger messen

Wenger is enige tijd geleden overgenomen door Victorinox. Toch zijn de meest populaire modellen van dit merk opgenomen in de Victorinox collectie. Deze messen worden stuk voor stuk gemaakt in Zwitserland.